Frokostkort

Serveres mellem kl. 12 - 16.

Rødspættefilet kan alt efter udbud på aktionen blive erstattet med ising- eller rødtungfilet.​

Bodilles jubilæumstilbud

serveres mellem kl. 12 - 16.

Klassisk dansk smørrebrød

vælg mellem 10 forskellige slags,

se mere info under punkt nyheder.

50,-​

Traditionelle danske frokostretter

Retter med * kan tilberedes glutenfri, men der kan forekomme ekstra tilberedningstid​..

Rødspættefileter med remoulade, citron og rugbrød

158,-​

Rødspættefileter med remoulade, citron og pommes frites

178,-​

Klassisk Stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, rejer, asparges og dressing, serveret på brød

178,-​

Håndpillede rejer med mayonnaise, citron og franskbrød*

188,-​

Pariserbøf med æggeblomme, rødbeder, kapers, løg, peberrod severet på pandestegt brød*

178,-​

Lille skål med kogte eller stegte kartofler

Lille skål med pommes frites og remoulade

Ekstra remoulade, ketchup eller mayonnaise

40,-

48,-

5,-​

Æggekage med bacon, tomat, purløg, rødbeder og rugbrød*

168,-​

2 stk. luksus smørrebrød*

  • Æg med mayonnaise og rejer
  • Flæskesteg med rødkål og agurkesalat eller roastbeef med remoulade efter kokkens valg

168,-​

​     Frokostklassiker

      2 slags sild

      håndflåede marineret sild og kryddersild
​      med karrycreme, dilddressing, ½ æg, krydderfedt og rugbrød                  168,-

    Frokostplatte - skal bestille i forvejen på 98443300

     Håndflående marinerede sild med karrysalat

     ½ æg med mayonnaise og rejer

     Fiskefilet med remoulade

     Lun leverpostej med bacon og rødbeder

     Bøf af oksefilet med bløde løg og agurkesalat

     Unika ost Gammel knas med kiks

     Chokoladekage med frugt

     Brød og smør

     Pris pr. person kr. 248,- min. 2 kuverter.

​     Platten skal nydes. Derfor serveres den på fad af 2 omgange.​

 

Varme middagsretter​ til frokost

Dansk Bøf med bløde løg*

med kartofler, rødbeder og skysauce

198,-​

Wienerschnitzel af kalveinderlår

med stegte kartofler, ærter, gulerødder og smørsause

258,-​

Bodilles Fiskesuppe som hovedret

med urter Brunoise, Noilly Prat, rejer, muslinger og fiskekød

198,-​

Pandestegt Rødspætte

med kartofler, tyttebær, citron og smørsauce

258,-​

Moules Frites

Hvidvins dampede blåmuslinger med urter Brunoise, timian, pommes frites og hvidløgs-mayonnaise​​

198,-​

Hjemelavet Bønnebøf på urtebund*

med kartofler, agurkesalat og urtemayonnaise-

Hjemmelavet Bønnebøf a la Herregård*

med pommes frites, ærter, gulerødder og ”vegenaise”

198,-

198,-​

Dessert​

Pandekager a la orange

2 stk. med vaniljeis, hakket mandler og appelsinsauce tilsat Grand Marnier

118,-​

Pandekager a la chokolade

2 stk. med vaniljeis og chokoladesauce

118,-​

Klassisk dansk æblekage

i et glas serveres æblemos med sukkerrasp, ribsgele og flødeskum

68,-​

Varme drikke

Kaffe på kandebrygget af friskmalede bønner – pr. person

45,-

Te på kande med citron og mælk – pr. person

35,-

Irsk Kaffe (4 cl. Jameson whisky)

80,-

Prøv den spændende Bodille kaffe

2 cl. Cognac, 2 cl. Kahlua, 2 cl. Baileys og flødeskum

90,-

Restaurant Bodilles Kro I/S

Østre Strandvej 11,
​9990 Skagen

CVR: 30127692

Telefon 98443300

mail-outline Skriv på info@bodilleskro.dk​

Har du spørgsmål så kontakt os

Åbningstider 

MANDAG  KL. 17 - 22
​TIRSDAG   KL. 17 - 22
​ONSDAG   KL. 17 - 22
​TORSDAG KL. 17 - 22
​FREDAG    KL. 17 - 22
​LØRDAG   KL. 12 - 22
​SØNDAG  KL. 17 - 21.30